Blog

Jazykové služby: Deniz Yakut a jeho tým
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Odborný kurz angličtiny pro technické odborníky: Klíč k úspěchu v inženýrském světě

Technické obory, včetně inženýrství, se stále více globalizují. Spolupráce s kolegy, klienty a dodavateli z různých zemí je dnes běžnou praxí, a proto je důležité ovládat nejen technické znalosti, ale i odbornou angličtinu. Kurz angličtiny pro technické odborníky a inženýry je zaměřen na zlepšení komunikačních dovedností, používání odborné terminologie a efektivní předávání informací v angličtině....

Odborný kurz angličtiny pro technické odborníky

Technické obory, včetně inženýrství, se stále více globalizují. Spolupráce s kolegy, klienty a dodavateli z různých zemí je dnes běžnou praxí, a proto je důležité ovládat nejen technické znalosti, ale i odbornou angličtinu. Kurz angličtiny pro technické odborníky a inženýry je zaměřen na zlepšení komunikačních dovedností, používání odborné terminologie a efektivní předávání informací v angličtině.

Tento kurz je vhodný pro techniky, inženýry a odborníky z různých oblastí, kteří chtějí zlepšit své jazykové dovednosti a připravit se na komunikaci v mezinárodním prostředí. Naučíte se používat technickou angličtinu k popisu materiálů, výrobních procesů i navrhování výrobků.

Výhody odborného kurzu angličtiny pro technické odborníky

  1. Zlepšení odborné terminologie
    Odborný kurz angličtiny pro technické odborníkyV inženýrských oborech se používá specifická terminologie, která zahrnuje názvy materiálů, výrobních technik, a různé technické detaily. Naše kurzy vám pomohou pochopit a správně používat tuto terminologii v angličtině, což vám umožní efektivní komunikaci se zahraničními kolegy a zákazníky.
  2. Rozvoj komunikačních dovedností
    Kurz je navržen tak, aby zlepšil vaši schopnost komunikovat jasně a přesně v technických diskusích. Naučíte se popisovat různé procesy a technické aspekty své práce, což vám pomůže při řešení problémů a sdílení informací s týmem.
  3. Flexibilní online výuka
    Odborný kurz angličtiny pro technické odborníkyJednou z velkých výhod online výuky je flexibilita. Můžete studovat z pohodlí domova, kanceláře nebo během cestování. Naše lekce jsou přizpůsobeny vašim časovým možnostem a individuálním potřebám, což znamená, že se můžete učit tempem, které vám vyhovuje.
  4. Individuální přístup
    Každý student má jiné potřeby, a proto je výuka přizpůsobena vašim konkrétním cílům. Ať už potřebujete zlepšit odbornou angličtinu v oblasti materiálového inženýrství, stavebnictví nebo elektroniky, naši lektoři vám pomohou se zaměřit na ty oblasti, které jsou pro vás nejdůležitější.

Co se v kurzu naučíte?

Kurz je rozdělen do několika tématických bloků, které vám pomohou zlepšit vaše jazykové dovednosti v konkrétních oblastech inženýrství.

  1. Popis materiálů a jejich vlastností
    Odborný kurz angličtiny pro technické odborníkyJedním z klíčových aspektů inženýrské praxe je práce s různými materiály a jejich specifikacemi. V kurzu se naučíte, jak v angličtině přesně popsat vlastnosti materiálů, jejich pevnost, pružnost, tepelnou vodivost a další technické parametry. Tato slovní zásoba je klíčová pro efektivní komunikaci v oblasti návrhu a výroby.
  2. Hodnocení výrobních technik
    V inženýrství je důležité umět posoudit a popsat různé výrobní techniky, ať už se jedná o obrábění, svařování nebo jiné způsoby zpracování materiálů. Naučíte se používat odbornou angličtinu k popisu těchto procesů a k vysvětlování jejich výhod a nevýhod.
  3. Montáž komponent a konstrukcí
    Schopnost popsat montážní procesy je v technických oborech nezbytná. Na kurzu se zaměříme na slovní zásobu, kterou potřebujete k popisu sestavování komponent, jak v malém měřítku (např. elektronické součástky), tak v širším měřítku (např. konstrukční prvky v stavebnictví).
  4. Diskuse o rozměrech a pozicích
    Jednou z klíčových oblastí technické komunikace je schopnost přesně diskutovat o rozměrech, tolerancích a pozicích jednotlivých komponent. Na kurzu se naučíte používat správnou gramatiku a terminologii pro popis těchto aspektů, což je klíčové pro návrh a výrobu.
  5. Popis jednotlivých fází návrhu a výrobního procesu
    Inženýři často musí popisovat jednotlivé kroky návrhu a výroby – od úvodního konceptu až po finální výrobek. Na tomto kurzu se naučíte, jak v angličtině srozumitelně a efektivně komunikovat každý krok, od výběru materiálů přes testování prototypů až po finální výrobu.

Proč je online kurz odborné angličtiny pro inženýry efektivní?

Online výuka má několik výhod, které z ní činí ideální formu vzdělávání pro zaneprázdněné techniky a inženýry. Jednou z hlavních výhod je flexibilita, která vám umožní studovat kdykoli a odkudkoli. Nemusíte se přizpůsobovat pevnému rozvrhu, což znamená, že se můžete učit v době, která vám vyhovuje.

Další výhodou online výuky je individuální přístup. Lektor se může plně soustředit na vaše potřeby a přizpůsobit lekce vaší odbornosti a cílovým dovednostem. Díky tomu můžete zaměřit své úsilí na oblasti, které pro vás mají největší význam.

Závěr: Zlepšete svou technickou angličtinu a posuňte svou kariéru dál

Pokud pracujete v inženýrství nebo technických oborech, zlepšení vašich jazykových dovedností v angličtině vám otevře dveře k novým kariérním příležitostem. Kurz angličtiny zaměřený na technické obory vám pomůže zlepšit odbornou terminologii, rozvinout komunikační dovednosti a posílit sebedůvěru při jednání s kolegy a klienty ze zahraničí.

Bez ohledu na vaši současnou úroveň angličtiny, tento kurz je navržen tak, aby vám pomohl dosáhnout rychlého pokroku a připravil vás na každodenní výzvy technického světa.

Neváhejte a zaregistrujte se do našeho kurzu ještě dnes!

Můžete navštívit naše stránky na Facebooku Instagramu pro příspěvky s terminologií související s vaším oborem specializace!

Můžeme přizpůsobit rozvrh podle vás. Kontaktujte nás pro další informace.

Leave a Reply

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image