Blog

Jazykové služby: Deniz Yakut a jeho tým
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamu

V dnešním globálním světě je schopnost komunikovat efektivně v angličtině klíčová pro profesionály v oblasti marketingu a reklamy. Ať už se zabýváte tvorbou reklamních kampaní, digitálním marketingem nebo brandingem, odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamu vám pomůže osvojit si potřebnou terminologii a zlepšit komunikační dovednosti. Naše online lekce vám umožní zdokonalit se v...

V dnešním globálním světě je schopnost komunikovat efektivně v angličtině klíčová pro profesionály v oblasti marketingu a reklamy. Ať už se zabýváte tvorbou reklamních kampaní, digitálním marketingem nebo brandingem, odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamu vám pomůže osvojit si potřebnou terminologii a zlepšit komunikační dovednosti. Naše online lekce vám umožní zdokonalit se v tomto specifickém jazyce a připravit se na úspěšnou kariéru v mezinárodním marketingovém prostředí.

Proč je důležité se zaměřit na odbornou angličtinu v marketingu?

Odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamuMarketing je dynamický obor, kde rychle přibývají nové trendy, nástroje a přístupy. Schopnost efektivně se vyjadřovat v angličtině je nutností pro profesionály, kteří se chtějí pohybovat v globálním prostředí. Odborný kurz angličtiny pro marketing vás připraví na různé situace, od tvorby marketingových plánů až po vyjednávání s klienty a dodavateli.

Angličtina je univerzálním jazykem byznysu a marketing není výjimkou. Bez ohledu na to, zda pracujete pro nadnárodní firmu nebo startup, který se snaží rozšířit na zahraniční trhy, schopnost komunikovat s mezinárodními partnery a zákazníky je klíčová.

Na co se můžete těšit v rámci kurzu?

Tento odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamu je navržen tak, aby splnil potřeby jak zkušených profesionálů, tak i začátečníků v oblasti marketingu. Po jeho absolvování budete schopni:

  1. Rozumět jazyku marketingu – Pochopení anglické terminologie v marketingu je základ pro úspěšnou kariéru. Budete seznámeni s výrazy, které jsou běžně používány v marketingových strategiích, analýzách, reklamních kampaních a dalších oblastech.
  2. Navrhnout marketingový plán – Kurz vás naučí, jak vytvořit efektivní marketingový plán v angličtině, který bude reflektovat cíle vaší firmy a očekávání zákazníků. Naučíte se, jak správně identifikovat cílovou skupinu a navrhnout marketingové taktiky, které budou působit mezinárodně.
  3. Analyzovat strategie a cíle – Naučíte se hodnotit marketingové strategie a identifikovat silné a slabé stránky v jejich realizaci. Kurz vás připraví na diskuze o cílech kampaní, rozpočtech a efektivitě komunikace.
  4. Psát propagační texty – Naučíte se psát přesvědčivé reklamní texty, které osloví cílovou skupinu v anglicky mluvících zemích. Kurz zahrnuje tvorbu textů pro webové stránky, e-maily, sociální média i tradiční reklamu.
  5. Debatovat o marketingu a trendech značky – Diskuze o marketingových strategiích a značkách je nedílnou součástí mezinárodního marketingu. Budete schopni vyjádřit své názory na trendy, inovace a nové přístupy ke značkám.
  6. Vyjednávat s klienty a dodavateli – Kurz vám pomůže zdokonalit vyjednávací schopnosti, abyste mohli efektivně komunikovat s klienty, dodavateli a dalšími partnery v angličtině. Naučíte se vyjednávat smlouvy, ceny a podmínky dodávek.
  7. Efektivně usnadňovat schůzky – Naučíte se, jak vést marketingové schůzky v angličtině, ať už s týmem nebo s klienty. Získáte praktické dovednosti v organizaci a moderování diskusí, řešení problémů a efektivním rozhodování.

Jaké jsou výhody odborného kurzu angličtiny pro marketing?

Odborný kurz angličtiny zaměřený na marketing a reklamuJednou z hlavních výhod tohoto kurzu je jeho flexibilita. Lekce probíhají online, což znamená, že si můžete nastavit vlastní tempo a učit se kdykoliv a kdekoliv. Zároveň máte možnost pracovat na konkrétních projektech a situacích, které jsou pro vaši profesi relevantní.

Další výhodou je interakce s odborníkem na anglickou terminologii v marketingu, který vám pomůže osvojit si všechny potřebné dovednosti. Lekce jsou navrženy tak, aby byly praktické a orientované na reálné potřeby marketingových profesionálů.

Klíčová témata zahrnutá v kurzu

V rámci kurzu se zaměříte na následující klíčová témata:

  • Anglická terminologie pro marketing a reklamu – Naučíte se přesnou terminologii, která je používána v marketingových kampaních a reklamních strategiích.
  • Digitální marketing – Získáte znalosti o terminologii a procesech souvisejících s online marketingem, SEO, PPC, a sociálními médii.
  • Marketingová komunikace a branding – Kurz vás připraví na komunikaci značky a PR strategie v angličtině, včetně tvorby obsahu a správy kampaní.
  • Průzkum trhu a analýza zákaznického chování – Naučíte se, jak analyzovat trh, porozumět zákaznickému chování a vytvářet segmentační strategie.

Neváhejte a zaregistrujte se do našeho kurzu ještě dnes!

Můžete navštívit naše stránky na Facebooku Instagramu pro příspěvky s terminologií související s vaším oborem specializace!

Můžeme přizpůsobit rozvrh podle vás. Kontaktujte nás pro další informace.

Leave a Reply

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image