Blog

Jazykové služby: Deniz Yakut a jeho tým
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředí: Odborný kurz angličtiny zaměřený na pohostinství a cestovní ruch

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředí: V dnešní globalizované době je schopnost komunikovat v angličtině pro pracovníky v pohostinství a cestovním ruchu naprosto nezbytná. Angličtina je univerzálním jazykem, kterým se dorozumívá většina zahraničních hostů a klientů po celém světě. Proto je odborný kurz angličtiny zaměřený na pohostinství a cestovní ruch ideálním řešením pro všechny,...

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředí: V dnešní globalizované době je schopnost komunikovat v angličtině pro pracovníky v pohostinství a cestovním ruchu naprosto nezbytná. Angličtina je univerzálním jazykem, kterým se dorozumívá většina zahraničních hostů a klientů po celém světě. Proto je odborný kurz angličtiny zaměřený na pohostinství a cestovní ruch ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí zlepšit své komunikační dovednosti a osvojit si terminologii nezbytnou pro efektivní práci v hotelnictví, gastronomii nebo cestovních službách.

Proč je odborný kurz angličtiny v pohostinství tak důležitý?

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředíAngličtina je v sektoru pohostinství a cestovního ruchu jazykem každodenního používání. Ať už pracujete na recepci hotelu, jako číšník nebo servírka v restauraci, nebo jako průvodce turistů, vaše schopnost efektivně komunikovat se zahraničními hosty výrazně ovlivňuje úroveň poskytovaných služeb a spokojenost zákazníků. Odborný kurz angličtiny vám umožní nejen zvládnout základní situace, jako je rezervace nebo check-in, ale také reagovat na specifické požadavky, poskytovat rady, řešit stížnosti nebo organizovat zájezdy a aktivity pro turisty.

Jednou z hlavních výhod tohoto kurzu je jeho flexibilita a přizpůsobení se vaší profesi. V rámci kurzu se naučíte nejen základní fráze a terminologii, ale také specifický jazyk a komunikační dovednosti, které budete potřebovat při práci v hotelu, restauraci, nebo v cestovní kanceláři.

Co vám tento kurz přinese?

Na konci kurzu budete schopni:

  1. Komunikovat se zákazníky – Naučíte se efektivně komunikovat s hosty a zákazníky v různých situacích, od pozdravů a přivítání až po řešení problémů a stížností. Tento kurz vám pomůže zvládnout anglické fráze a výrazy, které vám usnadní komunikaci se zahraničními hosty.
  2. Dávat návrhy, doporučení a pokyny – Práce v pohostinství a cestovním ruchu často vyžaduje schopnost navrhnout hostům služby, doporučit aktivity nebo zajímavá místa k návštěvě. Naučíte se, jak správně formulovat návrhy, doporučení a pokyny, aby byly srozumitelné a profesionální.
  3. Efektivně používat telefon a e-mail – Komunikace po telefonu nebo e-mailem je nedílnou součástí práce v hotelnictví a cestovním ruchu. Kurz vám pomůže zvládnout formální i neformální způsoby komunikace v angličtině, včetně zpracování rezervací, odpovědí na dotazy nebo řešení stížností.
  4. Reagovat na stížnosti a přání zákazníků – Profesionální přístup k řešení problémů je klíčem k úspěšnému podnikání v pohostinství. Kurz vás naučí, jak reagovat na stížnosti a přání hostů s důrazem na zdvořilost a efektivní komunikaci. Naučíte se, jak využít správné anglické fráze a výrazy při řešení konfliktních situací.
  5. Zvládnout specifické terminologie pro hotely a restaurace – Kurz zahrnuje odborné termíny a fráze, které jsou běžně používány v hotelnictví a gastronomii. Naučíte se, jak pracovat s anglickými výrazy pro rezervace, check-in, služby zákazníkům, jídelní lístky a další důležité aspekty pohostinství.

Specifické oblasti zahrnuté v kurzu

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředíTento odborný kurz je zaměřen na různé oblasti pohostinství a cestovního ruchu, včetně:

  • Angličtina pro hotely a restaurace – Naučíte se anglickou terminologii a fráze, které jsou nezbytné pro práci v hotelových a restauračních zařízeních, včetně rezervací, poskytování informací o službách a řešení problémů zákazníků.
  • Angličtina pro pracovníky v pohostinství – Bez ohledu na to, zda pracujete jako recepční, číšník, servírka nebo manažer hotelu, kurz vám poskytne dovednosti potřebné pro efektivní komunikaci s hosty a zákazníky v angličtině.
  • Odborná angličtina pro kuchaře – Pokud pracujete v gastronomii jako kuchař nebo máte na starosti cateringové služby, naučíte se anglické výrazy spojené s jídelními lístky, přípravou jídel a komunikací s personálem i hosty.
  • Angličtina pro cestovní ruch – Kurz zahrnuje terminologii a fráze používané v cestovním ruchu, včetně komunikace s turisty, organizování zájezdů a aktivit, poskytování informací o místních atrakcích a zpracování rezervací.
  • Řešení stížností a požadavků hostů – Naučíte se, jak efektivně řešit stížnosti a požadavky hostů, a to jak v písemné, tak ústní formě. Kurz vás připraví na různé situace, které mohou nastat v hotelovém a cestovním průmyslu.

Výhody odborného kurzu angličtiny pro pohostinství

Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředíJednou z největších výhod tohoto kurzu je jeho praktické zaměření. Kurz je navržen tak, aby reflektoval reálné potřeby a situace, se kterými se pracovníci v pohostinství a cestovním ruchu denně setkávají. Na rozdíl od obecné angličtiny se zde zaměříte na konkrétní terminologii a dovednosti, které jsou pro vaši profesi klíčové.

Další velkou výhodou je, že lekce probíhají online, což vám umožní učit se flexibilně podle svého vlastního tempa. Nemusíte se přizpůsobovat pevnému rozvrhu, ale můžete si lekce přizpůsobit svým pracovním a osobním potřebám. To je ideální zejména pro ty, kteří pracují v nepřetržitém provozu a mají omezený volný čas.

Kromě toho budete mít přístup k profesionálnímu učiteli, který vás bude provázet celým kurzem a pomůže vám se zaměřit na oblasti, ve kterých potřebujete nejvíce zlepšit. Lekce jsou interaktivní a zaměřené na praxi, takže se můžete ihned začít zlepšovat v komunikačních dovednostech. Klíč k úspěšné komunikaci v mezinárodním prostředí.

Neváhejte a zaregistrujte se do našeho kurzu ještě dnes!

Můžete navštívit naše stránky na Facebooku Instagramu pro příspěvky s terminologií související s vaším oborem specializace!

Můžeme přizpůsobit rozvrh podle vás. Kontaktujte nás pro další informace.

 

Leave a Reply

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image